کتاب راهنمای داروهای روانپزشکی و مواد موثر بر روان ویرایش دوازدهم نوشته ی رابرت ژولین، کلایر ادووکات، جوزف کوماتی و ترجمه ی سید مجتبی جزایری و مرضیه پهلوان مازندرانی و صدیقه ابراهیم زاده از نشر ارجمند منتشر شده است. برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل pdf به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب راهنمای داروهای روانپزشکی و مواد موثر بر روان ویرایش دوازدهم نوشته ی رابرت ژولین، کلایر ادووکات، جوزف کوماتی و ترجمه ی سید مجتبی جزایری و مرضیه پهلوان مازندرانی و صدیقه ابراهیم زاده از نشر ارجمند منتشر شده است.
معرفی کتاب راهنمای داروهای روانپزشکی و مواد موثر بر روان:
کتاب مقدمه ای بر عملکرد داروها در سال های اخیر، پیشرفت های شگفت انگیزی را در درمان دارویی بیماری های روانی و درک ما از اختلال های روانی ای که این داروها برای درمان آنها مورد استفاده قرار می گیرند به وجود آمده است. از هنگام کشفیات اولیه ای که مشخص نمود ترکیبات شیمیایی می توانند به افرادی که از روان پریشی، افسردگی، اضطراب، شیدایی و دیگر وضعیت های عصب شناختی و روانشناختی رنج می برند کمک کنند؛ استفاده از داروها منجر به پیشرفت درمان این اختلال های زیان بار شده است.
از آنجایی که به خاطر سپردن تمام داروها، اسامی، زمان تجویز، عملکرد نحوه ی مصرف عوارض و سایر مشخصات آنها کار بسیار دشواری است در سال های گذشته تلاش شده تا با دسته بندی آنها این کار را برای دانشجویان و پزشکان آسان کند.
در یازده ویرایش گذشته ی کتاب مقدمه ای بر عملکرد داروها نویسندگان تلاش میکردند تا پیشرفت های جدید در حیطه ی پیامد های عصبی و سو مصرف و وابستگی به مواد را در رویکرد های جدیدی از علم بگنجانند.در ویراست دوازدهم نیز این رویکرد پیش قدم بوده است.
یکی از ویژگی های جدید ویرایتس دوازدهم نیز این است که احتمال موثر نبودن تجویز های جدید نیز آشکار شده است. و اثرات جانبی و متفاوت داروها را مورد بررسی قرار می دهد.
سر فصل های ویراست جدید کتاب راهنمای جامع عملکرد داروهای روانپزشکی به شرح زیر است:
بخش ها | سر فصل ها |
---|---|
بخش اول: مقدمه ای بر داروشناسی روانی:چگونگی فعل و انفعال داروها با مغز و بدن | 1) فارماکوکینتیک، چگونه داروها توسط بدن مورد استفاده قرار می گیرند 2)فارماکودینامیک، داروها چگونه اثر می کنند 3) نورون ، انتقال سیناپسی و نوروترانسمیترها |
بخش دوم: داروهای مورد استفاده در درمان اختلالات روانشناختی | 4)داروهای ضد روان پریشی: تسکین دهنده های عمده تا تثبیت کننده ها وابسته 5)داروهای ضد افسردگی 6 و7) اختلال های دو قطبی 8)داروهای گیاهی و درمان طبیعی برای اختلال های روانی |
بخش سوم: داروهایی که برای درمان درد به کار می روند داروهای ضد درد | 9) ضد دردهای ضد التهابی غیر مخدر 10)ضد دردهای افیونی |
بخش چهارم: داروشناسی موادی که سو مصرف می شوند | 11) کافئین و نیکوتین 12)کوکائین، آمفتامین ها و محرک های رفتاری غیر آمفتامینی 13)الکل اتیلیک و مواد استنشاقی مورد سو مصرف 14) آگونیست ها و آنتاگونیست های کانابینوئید 15)داروهای روانگردان 16) استروئید های آنابولیک 17) موضوعاتی در مورد سو مصرف داروها |
بخش پنجم: داروشناسی روانی برای جمعیت های خاص | 18) داروشناسی روانی کودک و نوجوان 19)داروشناسی روانی سالمندی 20)تلفیق داروشناسی روانی و درمان های روان شناختی در مراقبت از بیمار |
از متن کتاب راهنمای جامع داروهای روانپزشکی:
" داروشناسی ، علمی است که در مورد چگونگی تاثیر گذاری داروها بر بدن بحث می کند. داروشناسی روانی زیر مجموعه ای از داروشناسی است که در مورد اثر بخشی داروها به ویژه بر مغز و رفتار به مطالعه می پردازد. برای فهم عملکرد ها، کاربردهای رفتاری و درمانی و سو مصرف بالقوه داروهای موثر بر روان، باید از چگونگی پاسخ های بدن به مصرف یک دارو آگاه باشیم."
" زمانی که سر درد داریم برای بهبود آن از آسپرین استفاده می کنیم و اطمینان داریم سر درد ما احتمالا در حدود 15 تا 30 دقیقه بعد از مصرف آسپرین از بین می رود. همچنین مطمئینم اگر سردردمان 3 یا 4 ساعت بعد دوباره عود کرد برای برطرف کردن آن ممکن است از تعداد بیشتری قرص آسپرین استفاده کنیم. این داستان آشنا، در شاخه ای از داروشناسی که فارماکوکینتیک نام دارد"
دیدگاه خود را بنویسید