کتاب روان شناسی تربیتی نویسنده جان دبلیو سانتراک ترجمه شاهده سعیدی و مهشید عراقچی و حسین دانش فر از نشر رسا منتشر شده است.برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل pdf به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب روان شناسی تربیتی نویسنده جان دبلیو سانتراک ترجمه شاهده سعیدی و مهشید عراقچی و حسین دانش فر از نشر رسا منتشر شده است.
معرفی کتاب زوان شناسی تربیتی سانتراک:
جموعه »روانشناسی سانتراک« گنجینهای پربار و منحصر به فرد است که بهرهگیری نویسنده از نوآوری در تهیه مطالب و شیوه ویژه تدوین آن، موجب افزایش جذابیت و بهرهوری آن شده است. ویژگیهای یاد شده، به علاوه شهرت و معروفیت نویسنده و ناشر نامآور خارجی آن »مک گروهیل« انگیزه کافی برای انتخاب و ترجمه آخرین ویراست آن را فراهم آورد که گامهای نخستین ترجمه با همکاری صمیمانه مترجمان فرهیخته در سال 1382 برداشته شد. »زمینه روانشناسی سانتراک« نخستین اثر ترجمه شده از این مجموعه، در سال 1384 در 3 مجلد با قطع رحلی منتشر گردید که بلافاصله توسط مراکز آموزشی و علمی کشور، بهعنوان کتاب درسی دانشگاهی معرفی گردید.
استقبال بینظیر از این اثر آن را تاکنون به چاپهای متعدد رسانده است. و اما اکنون، همه دستاندرکاران ترجمه و نشر این مجموعه بینظیر، بر خود میبالند که در مدت زمانی کوتاه توانستهاند با دومین گام بلند خود کتابی دیگر از این مجموعه را تحت عنوان »روانشناسی تربیتی سانتراک« به جامعه آموزشی، به ویژه معلمان محترم معرفی و ارائه نمایند. امید است با بهرهمندی کادر آموزشی کشور از این اثر پر بار علمی، دانشآموختگان آینده، با اندوختهای اررزشمند از دانش و تجربه، موجبات تحول عمیق و گسترده آموزشی را در گستره ایران عزیز فراهم آورند. مزیتهای این کتاب )در تمام فصلها( رعایت تنوع در بحث روی مفاهیم و دوری از حاشیهروی و اطاله کلام.
وجود توصیههای کوتاه آموزشی که برای هر معلمی قابل استفادهاند. استفاده از تجربیات آموزشی معلمان کارآزموده. ذکر نمونههایی از اظهارنظرهای دانشآموزان درباره کلاس و معلم خود. پیشنهاد فعالیتهای جدید و جالب بهمنظور ارزشیابی آموختهها. تعریف مختصر اصطلاحات و اسامی معرفی شده در هر موضوع، در کنار صفحه مربوط به آن. وجود پایگاههای اینترنتی جهت دستیابی به اطلاعات بیشتر. کیفیت صفحهآرایی و چاپ کمنظیر آن. و استفاده از طنز برای رساندن پیامهای آموزشی.
از متن کتاب روان شناسی تربیتی سانتراک:
" مغز و آموزش کودکان ادعاهای متعددی در مورد نقش مغز در یادگیری کودکان وجود دارد.عده ای هم به معلمان توصیه می کنند که در مورد آموزش کودکان، یافتن پاسخ هایی در زمینه ی این که چگونه باید آموزش را با رشد و نمو مغز هماهنگ کرد، بهتر است به علم اعصاب رجوع کنند. اما متاسفانه در اغلب موارد، اظهار نظرهایی که در چنین زمینه هایی می شود، با اعتقادات دانشمندان علوم اعصاب هماهنگی ندارد."
دیدگاه خود را بنویسید