کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان اثر ریتا ویکس، نلسون و آلن س ایزرئل ترجمه حسن فرهی، فاطمه قدیری از نشر ارجمند منتشر شده است. برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل pdf به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان اثر ریتا ویکس، نلسون و آلن س ایزرئل ترجمه حسن فرهی، فاطمه قدیری از نشر ارجمند منتشر شده است.
معرفی کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان:
در ظرف تقریبا یک صد سال، بررسی کودکان و نوجوانان از بی اطلاعی نسبی به آگاهی و دانش چشمگیر درباره رشد انسان به طور اعم و اختلال رفتار به طوراخص پیش رفته است.
روان شناسی مرضی کودک و نوجوان که اکنون ویراست هشتم آن منتشر شده است جزو معدود کتاب های نسبی در این حوزه است.
ویژگی های کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان به شرح زیر است:
- شامل ملاک های تشخیصی و اطلاعات ارائه شده در آخرین نسخه dsm5 بوده و توجه محسوسی به این موضوع دارد که چگونه رویکرد ابعادی بر تحولات رخ داده در زمینه ی طبقه بنید آسیب شناسی روانی کودکان و نوجوانان تاثیر گذاشته و احتمال دارد همچنان تاثیر بگذارد.
- در فصل های مختلف در مورد پیشرفت های اساسی در شناخت علل آسیب شناسی روانی مثال آورده می شود به مدل های سبب شناختی رفتار مشکل آفرین توجه ویژه ای صورت می گیرد.
- به یافته های عصب شناختی توجه بیشتری شده است.
- فرایند های ژنتیکی و یافته های جدید ژن و تعاملشان نیز مورد بررسی قرار گرفته است
- نقش های پیچیده خانواده و همسالان در تبادل تاثیرات چندگانه بر رشد و تکوین مشکلات در کودکان و نوجوانان مورد توجه ویژه ای قرار می گیرند.
سر فصل های کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان به شرح زیر است:
- مقدمه
- دیدگاه آسیب شناسی روانی رشدی
- زمینه های زیستی و محیطی آسیب شناسی روانی
- نقش پژوهش و روش های آن
- طبقه بندی سنجش و مداخله
- اختلال های اضطرابی و اختلال های مرتبط
- اختلال های خلقی
- مشکلات سلوک
- اختلال نقص توجه بیش فعالی
- ناتوانی های یادگیری و زبان
- ناتوانی عقلی
- اختلال طیف اوتیسم و اسکیزوفرنی
- اختلال های کارکردهای اساسی بدن
- عوامل روان شناختی موثر بر بیماری های پزشکی
- نگرانی های در حال رشد در مورد کودکان و نوجوانان
از متن کتاب روان شناسی مرضی کودک و نوجوان:
" شیوع اختلال رفتاری یا روان شناختی نشان دهنده آن است که تا چه اندازه پیشگیری، درمان و پژوهش لازم است. با این همه فراوانی به عوامل مختلفی بستگی دارد، مهم تر از همه، به نحوه تعریف اختلال و مجموعه ملاک ها برای شناسایی. میزان ها یا نرخ های اختلال ممکن است به واسطه این که چه مقیاس هایی برای اندازه گیری به کار می روند و آیا والدین معلمان یا خود کودکان و نوجوانان منبع اطلاعات هستند فرق کنند. ویژگی های جمعیت مورد بررسی _ مثلا در ارتباط با سن، جنسیت و جمعیت های مبتنی بر درمانگاه در برابر جمعیت های مبتنی بر اجتماع_ می توانند در شیوه تاثیر داشته باشند."
دیدگاه خود را بنویسید