کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان ویراست هفتم برایان کولب ترجمه احمد علی پور نشر ارجمند منتشر شده است. برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل pdf به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان جلد اول نوشته ی برایان کولب، این ک ویشاو و ترجمه ی دکتر احمد علی پور، غلامرضا چلبیانلو از نشر ارجمند منشر شده است.
معرفی کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان:
این کتاب توسط دو تن از پژوهشگران و اساتید خبره این رشته به عنوان اولین کتاب درسی مهم در حوزه موشکافی علمی رفتار انسان از نظر عصب پژوهی مورد توجه قرار گرفته است. در ویراست تازه این اثر نویسندگان آن یعنی برایان کلب و ایان ک ویشاو دیگر بار دانشجویان را با آخرین دستاورهای علمی امروز آشنا می کنند. این نسخته تازه تر، حجم گسترده ای از پژوهش های اخیر و اثرات این مطالعات در دنیای واقعی را پوشش می دهد. مطالعه این کتاب برای هر دانشجویی در گرایش های بالینی،روان شناسی و عصب پژوهی ضروری خواهد بود.
معرفی بخش های مختلف کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان:
کتاب مبانی نوروسایکولوژی از سایر کتب روان شناسی، علوم اعصاب شناختی و یا اعصاب متمایز است. در بخش اول فصول 1 تا 7 مقدمه ای اساسی و ضروری شامل تاریخچه،تکامل،ژنتیک و اپی ژنتیک، آناتومی، فیزیولوژی،داروشناسی و روش شناسی پژوهشی را ارایه شده است.
بخش دوم فصول 8 تا 12 سازمان دهی کلی و کارکرد قشر مخی توضیح داده شده است.
بخش سوم فصول 13 تا 17 بر آناتومی مناطق قشری تاکید شده است. فهم سازمان دهی قشر مخی برای درک نحوه فعالیت مغزی برای تولید فرایندهای پیچیده زیر ساز رفتارهای پیچیده، ضروری است.
بخش چهارم فصول 18 تا 22 سازه های روان شناختی شامل زبان حافظه، رفتار اجتماعی و عاطفه، رفتار فضایی و توجه و آگاهی هستند که از شبکه های عصبی بیان شده در بخش سوم ناشی شده اند.
بخش پنج فصول 23 تا 28 به موضوع رشد مغزی و انعطاف پذیری پرداخته و شامل مباحثی با جزئیات بیشتر در مورد اختلالات مغزی است.
تمامی فصول و چکیده آنها مورد بازبینی قرار گرفته است که نشان دهنده مباحث جدید و تغییرات ایجاد شده در حوزه نوروسایکولوژی بوده و برخی موضوعات مانند اقاتصاد نورونی در بخش 2 و 4 مواد مغزی جزیی در بخش 9-27 در خلال مباحث گنجانده شده اند.
سر فصل های کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان جلد اول به شرح زیر است:
بخش ها | سرفصل ها |
---|---|
بخش اول: زمینه | رشد و توسعه نوروسایکولوژی، پژوهش در خصوص منشا مغز و رفتار انسان، سازمان دهی ساختار عصبی، ساختار و فعالیت الکتریکی نورون ها، ارتباطات بین نورونی، تاثیر داروها و هورمون ها بر رفتار، تصویر برداری از فعالیت های مغز |
بخش دوم: سازمان دهی قشر مخ | سازمان دهی دستگاه های حسی،سازمان دهی دستگاه حرکتی،اصول عملکرد قشر نو، عدم تقارن مغزی،تنوع در عدم تقارن مغزی |
بخش سوم: عملکرد قشر مخ | لوب های پس سری،لوب های آهیانه ای، لوب گیجگاهی |
بررسی ظاهری کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان:
از مهم ترین ویژگی های ظاهری این کتاب می توان به جلد محکم و گالینگو طراحی جلد زیبا و چاپ رنگی اشاره کرد.
وجود تصاویر رنگی و با ذکر جزییات کمک به سزایی به دانشجویان رشته های روان شناسی برای درک بهتر و دقیق تر مفاهیم فیزیولوژی بدون پیش زمینه ی قبلی میکند. همچنین متن ساده و علمی و دقیق نیز یکی دیگر از ویژگی های کتاب است.
از متن کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان جلد اول:
" ذهن برای اینکه بدن را تحت تاثیر قرار دهد باید انرژی صرف کند، باید انرژی جدید را به جهان مادی اضافه کمد. ایجاد انرژی خود به خود، اساس قانون فیزیکی که به نام قانون بقای ماده و انرژی مشهور است را نقض می کند. بنابراین دوگانه انگارها باوردارند که ذهن و بدن به صورت علی تعامل می کنند اما نمی توانند چگونگی آن را توضیح دهند"
نویسندگان کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان برایان کلب و یان ک ویشاو میباشند.
برایان کلب دکتری خود را از دانشگاه ایالت پنسیلوانیا دریافت کرد. در حال حاضر عضو جامعه سلزنتی کانادا، انجمن روان شناسی کانادا، انجمن روان شناسی آمریکا و انجمن علم روان شناسی است، و اخیرا عضو ارشد برنامه رشد مغز کودک در موسسه کانادایی شده است.
یان ک ویشاو دکتری خود را از دانشگاه وسترن دریافت کرده و استاد تمام علوم اعصاب در دانشگاه لتبریج است. حوزه های پژوهش وی مربوط به مبانی عصبی مهارت های حرکتی و مبانی عصبی بیماری های مغزی است.
دیدگاه خود را بنویسید