کتاب نظریه های و نظام های روان شناسی تاریخ و مکتبهای روان شناسی رابرت ویلیام لاندین ترجمه یحیی سید محمدی از نشر ویرایش منتشر شده است برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل PDF به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب نظریه ها و نظامهای روان شناسی تاریخ و مکتبهای روان شناسی نوشته ی رابرت ویلیام لاندین و ترجمه یحیی سید محمدی از نشر ویرایش منتشر شده است.
معرفی کتاب تاریخ و مکتبهای روان شناسی:
ویرایش پنجم کتاب نظریه ها و نظامهای روان شناسی برای دانشجویان دوره لیسانی در نظر گرفته شده است که وارد اولین کلاس تاریخ نظامها یا نظریه های روان شناسی می شوند این کتاب طوری ترتیب یافته است که در یک ترم مورد استفاده قرار گیرد.
این کتاب از چند جهت با کتابهای روان شناسی دیگر فرق دارد یک به جای صرفا یک تاریخ اسامی روزشمار و رویدادها بر پیشنیان فلسفی و علوم طبیعی تاکید می کند. به جای فهرستی از دیدگاه ها گرایش های مختلفی را که به ایجاد نظام یا نظریه ها خاصی منجر شده اند دنبال می کند. این کتاب نظریه ها و نظام های کمتری را نسبت به سایر کتاب ها بررسی میکند اما همان تعداد را عمیق تر مورد بررسی قرار میدهد.
سر فصل های کتاب تاریخ و مکتبهای روان شناسی به شرح زیر است:
فصل اول: نظریه ها و نظام ها
فصل دوم: تولد روان شناسی در یونان باستان
فصل سوم: مسیر ذهن قسمت اول پیدایی روح
فصل چهارم: مسیر ذهن قسمت دوم تاثیرات فلسفی جدید
فصل پنجم: مسیر بدن
فصل ششم: ویلهم وونت سرآغاز ساخت گرایی
فصل هفتم: ساخت گرایی
فصل هشتم: ویلیام جیمز پیشگام کارکردگرایی
فصل نهم: کارکردگرایی
فصل دهم:تداعی گرایی نوین
فصل یازدهم: روان شناسی غایت نگر و پویشی
فصل دوازدهم: رفتار گرایی اولیه
فصل سیزدهم: نو رفتارگرایی
فصل چهاردهم: روان شناسی گشتالت
فصل پانزدهم:نظریه میدانی
فصل شانزدهم: روان شناسی شناختی
فصل هفدهم: روان کاوی
فصل هجدهم: وارثان فروید
فصل نوزدهم: روان شناسی انسان گرا
فصل بیستم: روان شناسی وجودی
از متن کتاب نظریه ها و نظام های روان شناسی:
" اندیشه ها نیز مانند تجربه ها دارای ویژگی هستند این ویژگیها اصلی و فرعی هستند. ویژگیهای اصلی از شی جدا ناشدنی اند. ویژگی هایی مانند بعد حرکت شکل سختی یا عدد از این نوع هستند.ویژگیهای فرعی مانند رنگ مزه و بساوش در حواس ایجاد می گردند و جدا از شکل تشخیص داده می شوند. از طریق تامل است که انسانها خود را می شناسند می توانند فکر کنند، به مقایسه بپردازند و یادآوری نمایند."
یحیی سید محمد عضو هیئت علمی روانشناسی بازنشته ی دانشگاه آزاد میباشد او فارغ التحصیل دانشگاه ایالتی فلوریدا است و تا کنون آثار بسیار زیادی را در زمینه ی کتاب های دانشگاهی و روانشناسی ترجمه و تالیف کرده است.
از آثار محبوب ترجمه شده توسط او میتوان به کتاب های روانشناسی رشد لورابرک، نظریه های شخصیت شولتز، نظریه های شخصیت فیست و ... اشاره کرد.
دیدگاه خود را بنویسید