کتاب شجاعت رنج بردن چارچوبی درمانی در مواجهه با عمیق ترین بحران های زندگی از متن اصلی کتاب The Courage to Suffer اثر درل و سارا ون تانگرن ترجمه نازنین فیروزی از نشر میلکان منتشر شده است. برای مطالعه معرفی کتاب می توانید به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب شجاعت رنج بردن چارچوبی درمانی در مواجهه با عمیق ترین بحران های زندگی از متن اصلی کتاب The Courage to Suffer اثر درل و سارا ون تانگرن ترجمه نازنین فیروزی از نشر میلکان منتشر شده است.
معرفی کتاب شجاعت رنج بردن:
زندگی بشر عمیقا با رنج پیوند خورده است. رنج میتواند انسان را تغییر دهد، نحوه ی مواجه با رنج، شجاعت پذیرفتن او و غلبه بر آن است که انسان را شکوفا می کند.درل ون تانگرن و سارا ون تانگرن کتاب شجاعت رنج بردن را بر مبنی روانشناسی مثبت نگر نوشته اند و در این کتاب سعی دارند اساسی ترین نیازهای انسانی در مواجه با رنج را بررسی کنند. از آنجایی که بسیاری از ما نحوه ی رویارویی با رنج را نیاموخته ایم و گمان میکنیم فرار کردن ازآن تنها راه حل ممکن است این دو روانشناس و نویسنده با نگاشتن کتاب شجاعت رنج بردن دریچه ای جدید را به سوی ما باز کرده اند و با ارائه راهکارهای بالینی با استفاده از بیماران و تجربیات شخصی یک کتاب عمیق و دقیق را منتشر کرده اند.
تانگرن ها معتقدند رنج میتواند موجب شکوفایی انسان شود و نباید از آن خجالت کشید یا فرار کرد اما شرط رسیدن به این شکوفایی استفاده از روشی کاملا جدید برای اندیشیدن به رنج است. در گذشته عادت داشتیم از رنج فرار کنیم یا یک راه حل موقت برای فراموشی و رهایی از ان بیابیم وپس از رهایی هم به کلی رنج و علت آن را فراموش میکردیم در حالی که نویسندگان این کتاب معتقدند رنج جزولاینفک زندگی است و نباید تاثیرات آن را دست کم گرفت. آن ها با ایجاد رویکردی جدید معنای عمیقی در این زمینه ایجاد می کنند و با روان کاوی دقیق منشا رنج را که ترس هایتان است را پیدا می کنند.و سر انجام با ایجاد معنا در زندگی فردی شما به درمان رنج شما کمک می کنند.
از متن پشت جلد کتاب شجاعت رنج بردن:
داستان رنج هرگز ساده نیست بلکه شامل درد، فقدان و پرسشگری و همچنین شجاعت، رشد و هدفمندی است. چیزی نیست که بتوان بر آن پیروز شد، بلکه بخشی گریزناپذیر از زندگی است. همه رنج خواهیم برد، ولی مهم نجوه ی رنچ بردمان است و ز آن جا که همه ی کا با این قطعیت های وجودی روبه رو می شویم،به ما یادآور یمی شود که زندگی هدیه است و ما می توانیم انتخاب کنیم چه کاری با این هدیه انجام دهیم. مری الیور به طور جان سوزی این تجربه ی انسانی را در خطوط پایانی شعر روز تابستانی توصیف می کند:
" مگر نه آن که عاقبت همه چیز خیلی زود از بین می رود!به من بگو چه خواهی کرد با این یگانه زندگی عنان گسیخته و گران بهای خود!"
زندگی هیچ انسانی بدون رنج نیست، اما رنج هایی وجود دارند که چنان عمیق و بی رحمانه اند که تار وپود هستی آدمی را برای همیشه تغییر میدهند. در شجاعت رنج بردن، درل و سارا ون تانگرن چارپوب درمانی جدید را معرفی می کنند که با پرورش معنا، به شکوفایی در بحبوحه ی رنج کمک می کند این مدل تلفیقی با استفاده از مطالعات علمی، مثال های بالینی، و داستان های شخصی از خسران و اندوه، به کسانی کمک می کند که با پنین رنج هایی مواجه اند.
کتاب شجاعت رنج بردن را مناسب کسانی میدانم که بسیار در اندوه گذشته به سر میبرند یا رنج عمیقی را به دوش میکشند و نمیدانند چگونه خود را از این اندوه رها کنند و یا بسیار در پی جذب غصه و ناراحتی هستند اما مطالعه کتاب شجاعت رنج بردن را برای تمام دانشجویان روانشناسی،روانپزشکی و مشاوره واجب میدانم.
شما میتوانید کتاب شجاعت رنج بردن از نشر میلکان را از سایت کتاب تراپی تهیه کنید و یا با شماره ی زیر تماس بگیرید.
021-66384889
از متن کتاب شجاعت رنج بردن:
" هیچ نوع مرگ،نازایی، از دست رفتن رویا یا تغییر دائمی هویتی درست شدنی نیست. این رویکرد ها باید پاسخ گوی موقعیت های عمیقا دردناکی باشند که زندگی مددجو را به شکل حل نشدنی یا برگشت ناپذیری تغییر می دهند.چارچوب ما دقیقا برای چنین وضعیتی طراحی شده است. به طور خلاصه ما فرضرا بر این می گذایم که رنج بخش لاینفکی از زندگی است که باید با آن رو به رو شد و می گوییم رویکرد بالینی با ید این حقیقت را در بر داشته باشد."
بار اولی که کتاب شجاعت بردن را به دست گرفتم مجذوب طراحی جلد آن شدم به دوش کشیدن سایه ی تاریکی از خود با سختی واژه ی رنج در نام کتاب را پر رنگ تر میکرد و همان ابتدا این احساس را داشتم که این رنج میتواند از درون همراه من باشد.
همچنین نقل قولی از کتاب انسان در جست و جوی معنا در آغاز کتاب نیز مفهوم شجاعت را که با نام کتاب همراه بود برایم پر رنگ تر کرد.
چیزی که از مطالعه کتاب شجاعت رنج بردن فهمیدم این بود که نیازی نیست وانمود کنم همیشه همه چیز عالی ست و من قوی هستم بلکه این حق را برای خودم قائل باشم که ناراحت و اندوهگین باشم اما خب شاید به نظر برسد که ناراحتی موجب ضعف میشود که باید بگویم نه پذیرفتن این ناراحتی با مطالعه بخش های بعدی کتاب سرآغازی بود برای تغییر اینکه بدانم از کجا باید شروع کنم چه چیزی را بپذیرم و چه چیزی را تغییر دهم نکاتی بود که در مطالعه کتاب به آن دست یافتم. ایده ای که باعث نگاشتن کتاب شجاعت رنج بردن بود را دوست داشتم همچنین با توجه به سابقه ی تحصیلی و کاری نویسندگان میتوانستم به علمی بودن مطالب و در عین حال سادگی آن ها تکیه کنم. اما نکته ای که باعث ایجاد نقد بر آن میشد متن پراکنده ی کتاب بود که باعث میشد سخت ارتباط بین بخش ها و سرفصل ها را پیدا کرد. و همچنین این برداشت که مخاطب اصلی کتاب دانشجویان مشاوران و مددکاران اجتماعی هستند را بسیار میشد در متن کتاب مشاهده کرد. هرچند که اگر تجربه در مطالعه کتاب های روانشناسی دارید مطالعه کتاب شجاعت رنج بردن برای شما لذت بخش خواهد بود.
داریل آر ون تونگرن دکترا روانشناسی در کالج هوپ را دارد. او یک روانشناس اجتماعی است که از تحقیقات تجربی برای بررسی معنا در زندگی دین و هویت و فضایل استفاده می کند و در تالیف کتاب و مقاله از تجربیات شخصی و بالینی بهره میبرد.
دیدگاه خود را بنویسید