کتاب معنای سفر فلسفه وقتی از خانه دوری نویسنده امیلی تامس ترجمه ی بهار صفوی از نشر میلکان منتشر شده است. برای مطالعه معرفی کتاب و دانلود فایل pdf به ادامه صفحه مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
کتاب معنای سفر فلسفه وقتی از خانه دوری نویسنده امیلی تامس ترجمه ی بهار صفوی از نشر میلکان منتشر شده است.
معرفی کتاب معنای سفر فلسفه وقتی از خانه دوری:
باید از خود بپرسید آیا به سفر کردن علاقه دارید؟ آیا میدانید برای سفر چه تجربیاتی نیاز دارید؟ هدفتان از سفر برای شما مشخص است؟ آیا تا به حال فکر کرده اید فیلسوفان و دانشمندان مطرح جهان چقدر در طول زندگی سفر کرده اند و چه اندیشه هایی به دست آورده اند؟
سفر کردن برای هرکسی تجربه های متفاوتی را به همراه دارد چه بسا که شما تجربه های سفر های گروهی را داشته باشید اما هر یک از اعضای گروه با توجه به دیدگاه خودش به تجربیاتی متمایز دست یابد.
سفر کردن در طول سالهای زندگی انسان ها نقش بسیار مهمی در کشف و اختراع های بشر داشته است. به همین دلیل است که توسط فیلسوفان بسیار جدی گرفته شده است.
امیلی توماس با هدف تفکر عمیق تر به سفر کتاب معنای سفر را نوشته است. کتاب معنای سفر در برخی از بخش ها خاطرات سفر ها را به همراه دارد و برخی دیگر یادداشت های فلسفی به عنوان مثال در آغاز کتاب و همان صفحات ابتدایی با نظرات و نوشته های فیلسوفان و گردشگران معروف جهان مواجهه میشویم.
امیلی توماس سعی کرده است در این کتاب معنای عمیق تر و متفاوت تری را از سفر بیان کند.
سر فصل های کتاب معنای سفر به شرح زیر است:
- چرا فیلسوف ها به سفر اهمیت می دهند؟
- نقشه چیست؟
- فرانسیس بیکن و فلسفه ی علم و مر های یخ زده
- اندیشه های فطری در دکارت،لاک و آدم خواران
- چرا گردشگری آغاز شد؟
- سفرنامه نویسی، آزمایش های فکری و جهان فروزان مارگارت کاوندیش
- سفر به کوه ها و فلسفه ی فضای هنری مور
- ادموند برک و گردشگری والا
- فلسفه ی سرزمین وحشی، هنری ثوروو عشق کلبه
- آیا سفر مفهومی مردانه است؟
- اصول اخلاقی گردشگری مناطق در خطر نابودی
- آیا گردشگری فضایی زمین را ناچیز نشان خواهد داد؟
از متن کتاب معنای سفر:
" افسانه ای وجود دارد که می گوید فیلسوف ها سفر نمی کنند. این افسانه از دوران سقراط و کانت می اید. سقراط هرگز پایش را از دیوار های آتن بیرون نگذاشت و کانت هم هرگز بیشتر از دویست کیلومتر از محل تولدش در کونیگزبرگ دور نشد. ضمن این که فلسفه ی سفر هم شاخه ی تحقیقاتی شناخته شده ای نست. نه کتابی درباهر ی فلسفه ی سفر وجود دارد، نه واحد درسی ای و نه کنفرانسی. به رغم همه ی این موارد، فیلسوف های بسیاری به سفر اهمیت می دهند. و مفهوم فیلسوف مسافر مفهومی دیرینه است."
دیدگاه خود را بنویسید